Contact

Je kunt ons bellen of mailen voor vragen, reserveringen en boekingen.

    T  06 53 28 43 24

    E  info@catch-band.nl

Je kunt ook komen luisteren op een van onze wekelijkse oefenavonden.

Geluid/licht:

We garanderen de best mogelijke show door onze vaste samenwerking met twee professionele geluids- en lichtbedrijven. Afhankelijk van de grootte van het feest 50, 500 of 2500 man nemen we de juiste geluidsapparatuur en lichtshow mee.

Alle mogelijke andere wensen zijn bespreekbaar, zoals bijvoorbeeld gebruik maken van microfoons voor toespraken, DJ-apparatuur, videopresentaties, etc.

Zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding

De leden van Catch! maken allemaal van jongs af aan met veel passie muziek. De vele uurtjes oefenen en regelmatige optredens zorgen voor een kwaliteit waar we erg  trots op zijn. Doordat we niet voor ons inkomen afhankelijk zijn van het maken van muziek, blijft de spontaniteit op hoog niveau en dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Je kunt ons rechtstreeks boeken of via een officieel boekingskantoor.

Podium

Voor de grotere gelegenheden is een podium van 5 meter breed x 3,5 meter diep en (minimaal 40 cm hoog) een vereiste. Beschikt de locatie van jouw keuze zelf niet over een podium of zijn deze afmetingen niet haalbaar, overleg dan met ons; dan we gaan samen op zoek naar de beste oplossing.

Stroom

Een vrije krachtstroomaansluiting (380V, 32A) of 2 vrije groepen (230V, 16A) binnen 10 meter van het podium zijn voldoende.

Downloads

Technical Rider

priklijst en stageplan catch! downloaden

Promofotos

prfoto-catch-band

Flyer

flyer-catch-band